Τρόποι Πληρωμής & Ασφάλεια Συναλλαγών

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

1. Με αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στο χώρο που επιλέξατε (μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας).

2. Με πιστωτική κάρτα Visa, Mastercard, American Express, Diners Club που έχει εκδοθεί από οποιαδήποτε τράπεζα. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με το Αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών EveryPay.gr - 280/3 (23/07/2018)

«Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCIDSS). Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard, Maestro, Diners &Discover. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή»

H «Συλλογές» Τζούκας (tzoukas.gr), έχει επιλέξει τους καλύτερους συνεργάτες για να σας εγγυηθεί την ασφάλεια των πληρωμών σας με κρυπτογραφημένη και ασφαλή σύνδεση. Οι πληρωμές γίνονται μέσω ασφαλούς περιβάλλοντος (SSL 128 bit encryption). Όλες οι τραπεζικές πληροφορίες είναι εμπιστευτικές.

Η «Συλλογές» Τζούκας δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας της. Η σύνδεσή σας στο τραπεζικό σύστημα, για την on-line πληρωμή, είναι ασφαλής διότι χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer). Η τεχνολογία SSL στηρίζεται σε ένα κωδικό κλειδί για κρυπτογράφηση των δεδομένων πριν αποσταλούν μέσω της (SSL) σύνδεσης. Ο έλεγχος ασφαλείας μεταξύ των δεδομένων και του Server γίνεται με βάση το μοναδικό κωδικό κλειδί διασφαλίζοντας στο ακέραιο την επικοινωνία. Οι φυλλομετρητές (browsers) Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Safari υποστηρίζουν το πρωτόκολλο SSL και προτείνεται η χρήση τους για την σύνδεση στην ιστοσελίδα του tzoukas.gr.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων:

H επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) 2016/679 (ΕΕ). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, μπορείτε να ανατρέξετε στην Πολιτική Απορρήτου της ιστοσελίδας μας, www.tzoukas.gr, ή να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) της «Συλλογές» Τζούκας στο email nefeli@tzoukas.gr ή στο τηλέφωνο 26510 75703.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Pre-loader
website