Η Εταιρεία

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ «Συλλογές» Τζούκας!

H παρούσα ιστοσελίδα περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), της εταιρείας με την επωνυμία «ΤΖΟΥΚΑ ΝΕΦΕΛΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΤΑΞΙΔΙΟΥ» και το διακριτικό τίτλο «TZOUKAS» (ΑΦΜ 130176787, ΔΟΥ Ιωαννίνων, Γ.Ε.ΜΗ. 149017329000).

Η «Συλλογές» Τζούκας είναι μια ελληνική εταιρεία, με σημαντική θέση στη λιανική και χονδρική πώληση γυναικείων ρούχων, υποδημάτων & αξεσουάρ. Το μεγάλο ταξίδι της «Συλλογές» Τζούκας στη μόδα ξεκίνησε το 1947, με αφετηρία τα Ιωάννινα και προορισμό ολόκληρη την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Οι παγκόσμιες τάσεις της μόδας και τεχνολογίας, η συμμετοχή στις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις και το λαμπερό φως της Μεσογείου, είναι πηγές έμπνευσης για την παρουσίαση πρωτότυπων συλλογών ένδυσης, υποδημάτων και αξεσουάρ. Αντλώντας έμπνευση από τις τελευταίες διεθνείς τάσεις στην Τέχνη και στη Μόδα, η «Συλλογές» Τζούκας απευθύνεται σε γυναίκες κάθε γενιάς και μικρά κορίτσια 3-12 ετών, με κομψά και προσιτά total looks για κάθε περίσταση. Οι συλλογές της «Συλλογές» Τζούκας είναι εξαιρετικά δομημένες, ολοκληρωμένες και ευέλικτες, εξασφαλίζοντας έτσι τη δυνατότητα για αμέτρητους συνδυασμούς, για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώθει θηλυκή και γοητευτική κάθε στιγμή της ημέρας.

Για την «Συλλογές» Τζούκας κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, γι’ αυτό και μοναδική.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εξωστρέφεια της «Συλλογές» Τζούκας είναι επιχειρηματική πρακτική. Η «Συλλογές» Τζούκας κατέκτησε μια σημαντική θέση στο λιανικό και χονδρικό εμπόριο πώλησης γυναικείων ρούχων, υποδημάτων & αξεσουάρ, ενώ παράλληλα δημιουργεί μια σταθερή σχέση εμπιστοσύνης με το ελληνικό γυναικείο κοινό.

Με 3 φυσικά καταστήματα στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων και εκατοντάδες συνεργάτες, η «Συλλογές» Τζούκας είναι το σημείο αναφοράς για κάθε δυναμική, κομψή και γοητευτική γυναίκα.

Οι επιχειρηματικές μας προοπτικές και δραστηριότητες βασίζονται στην κεντρική αρχή της δημιουργίας αξιών και μεθόδων που με την πάροδο των χρόνων έχουν πηγή συγκριτικού πλεονεκτήματος.
Θέλουμε τον πελάτη επιθεωρητή ελέγχου ποιότητας, συνεργάτη και συμμέτοχο. Δίνουμε στους πελάτες μας τη μεγαλύτερη αξία και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ακούσουμε και να συμπεριλάβουμε τις ιδέες τους στη διαδικασία σχεδιασμού μας.
Αντιπαραθέτουμε την προσωπική φροντίδα και τη διαπροσωπική σχέση που δημιουργεί έναν ισχυρό δεσμό ανάμεσα στον πελάτη και την εταιρία μας.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε επώνυμα και αυθεντικά είδη ελλήνων και άλλων ευρωπαίων κατασκευαστών.

Pre-loader
website